Stor afstemning: Eriksen kæmpe fan-favorit i Dortmund

Christian Eriksen har ikke lagt skjul på, at han snart er fortid i Ajax Amsterdam, og en af ønskedestinationerne for midtbanekreatøren er Champions League-finalisterne fra Borussia Dortmund, og på forhånd er unge Eriksen allerede en favorit blandt fansene.

Således har den den regionale avis Ruhr Nachrichten ifølge tipsbladet.dk en afstemning på sin hjemmeside, hvor Dortmunds fans kan stemme på, hvem klubben bør hente til sommer.

Blandt de fire valgmuligheder finder vi Christian Eriksen, HSV's topscorer Heung-Min Son, Atletico Mineiros Bernard og Chelseas Kevin De Bruyne, der har været udlejet til Werder Bremen.

I skrivende stund har knap 6.000 stemt på deres favorit, og her fører Christian Eriksen stort. Hele 53,43 procent af stemmerne har danskerne fået. Og der er langt ned til nummer to på listen, Kevin de Bruyne der blot har fået 23,64.

Så hvis ledelsen beslutter at hente den danske landsholdsspiller, tyder det på, at han fra dag ét vil være en populær herre blandt klubbens fans.

Eriksen ser da også Dormund som en ønskedestination. Således sagde han tidligere på ugen, at han sagtens kan se sig selv som spiller i klubben:

- Jeg tror, jeg ville passe godt til den fodbold, man spiller der. Dortmund spiller flot, offensiv fodbold, siger den offensive midtbanespiller.

Og som sporten.dk skrev ved samme lejlighed, er der ifølge Matthias Dersch, der er sportsredaktør på Ruhr Nachrichten, også gode muligheder for et Eriksen-skifte til den tyske storklub, hvis prisen er rigtig.

- Dortmund afviser konsekvent at tale om transferrygter, men vi ved, at klubben er meget interesseret i Eriksen, som vil passe rigtig godt til den offensive midtbane. De vil gerne finde spillere i prisklassen 10-20 mio. euro, så det bliver afgørende for Dortmund, at Ajax ikke prøver at presse prisen for meget op, siger Matthias Dersch.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip