Stor aktion i Holstebro: Politiet frygter skydevåben

Skrevet af admin

11/05/2016

Mest læste i dag

I knap fire timer har politiet i Holstebro arbejdet på at få anholdt en lokal mand, der mistænkes for at have skydevåben på sig.

Kort før klokken 01 natten til onsdag lykkedes det betjente at lægge manden i håndjern. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

- Anholdelsesaktion i Ringparken, Holstebro, på grund af mistanke om besiddelse af skydevåben. 32-årig mand anholdt klokken 00.55 uden dramatik, skriver politiet.

Betjente havde arbejdet på at få manden anholdt siden klokken 21.20.

Det var et vidne, der alarmerede politiet om, at den mistænkte havde talt om, at han havde skydevåben. Politiet har dog ikke fundet våben på manden eller i lejligheden, der er blevet ransaget i løbet af natten.

- Vi har ikke fundet skydevåben. Dog er der blevet fundet to hardball-pistoler et andet sted, der har forbindelse til sagen, siger vagtchef Simon Skelkjær tidligt onsdag morgen.

Den anholdte er ikke blevet sigtet i sagen, men skal afhøres onsdag.

Ringparken er et etagebyggeri, der ligger tæt på Holstebro Station. Politiets interesse centrerede sig om en lejlighed på anden sal.

- Vi er rimelig massivt til stede i Ringparken. Vi har de nødvendige ressourcer på stedet, sagde vagtchef Simon Skelkjær kort før anholdelsen.

Ifølge Dagbladet Holstebro-Struers netavis kunne flere vidner fortælle om et massivt politiopbud på stedet.

Flere kunne fra deres vinduer se bevæbnede betjente, hunde og en ambulance, skriver avisen.

/ritzau/