Stor debat om Thomas Sørensens bortførelse af Oliver i de østrigske medier

 

Det viser en gennemgang, som netnyhederne.dk har foretaget på en række østrigske netmedier. Den 40-årige Thomas Søresen har bortført sin 5-årige dreng Oliver fra sin mor Marion Weilharter i Graz i Østrig, og sagen er absurd. Hun har nemlig fået forældremyndigheden af østrigske myndigheder, mens Thomas Sørensen har den i Danmark.

Lige nu er drengen altså i Danmark, og alle venter på hvad der vil ske i sagen, hvor myndighederne i Østrig har udstedt en international arrestordre på faderen. Sagen har fået stor opnærksomhed i både Østrig og Danmark, og debatten er omfattende på de østrigske medier.

Meningerne er meget delte, hvilket også afspejles af dette østrigske indlæg her på netnyhederne.dk:

- I am from Austria and I think the public in Danmark should know, that Thomas Sörensen is regarded as a hero here among Austrian fathers. I read many comments in Austrian newpapers, websites – they all stand behind Thomas. Austrian media and justice reported unfairly against him, but they have increasingly become isolated, skriver Thomas Höfler.

Og imens venter alle på hvordan myndighederne vil lande sagen, herunder om Danmark vil udlevere den 5-årige dreng til sin mor i Østrig.  

 

Dagens Gossip