Stor interesse for Egtvedløbet 2014

- Det ser godt ud. Vi forventer stadig omkring 200 deltagere.

Ordene kommer for formanden for Egtvedløbet, Janne Lund Seiersbøll. Hun kan melde om, at interesse for dette års løb, som afvikles søndag den 6. april, er stor. Lige nu er der tilmeldt løbere fra blandt andet København, Ribe, Herning, Fredericia, Aabenraa, Vejle, Kolding, Vejen og naturligvis Egtved og mange andre byer.

Egtvedløbet blev i fjor startet at to motionsglade lokale ægtepar, Janne og Michael Seiersbøll samt Rikkelee og Bjarke Muurholm. I 2013 kom der 133 deltagere, og mange af dem har allerede meldt deres deltagelse igen.

Det skyldes ikke mindst, at der er tale om et meget familievenligt løb med ruter i naturskønne omgivelser. Samtidig har løbsarrangørerne efterkommet et ønske om at lave en rute på 21,1 kilometer, svarende til en halvmaraton, og den går blandt andet forbi Egtvedpigens Grav.

- Vi har allerede fået en del tilmeldinger til halvmaraton-rute, og det er ikke mindst på den baggrund, at vi forventer at nå 200 deltagere. Det er heller ikke uvæsentligt, at vi i år har præmier til det største hold, og her står kampen lige nu mellem Egtved Løbeklub og Kolding Motion, fortæller Janne Lund Seirsbøll.

Ud over ruten på 21,1 kilometer byder Egtvedløbet også på to andre ruter, nemlig på 5,5 og 12,5 kilometer. Alle ruter udgår fra Egtved Camping på Verstvej 9, hvor der er super gode parkeringsmuligheder, gode omklædningsfaciliteter, mulighed for at købe mad og drikke, og så byder stedet på en dejlig legeplads for børnene.

Samtidig vil der være lodtrækning om mange flotte sponsorpræmier, og der er en overraskelse til alle børnene.

- Vores mål med Egtvedløbet er ikke bare at vokse og vokse i antallet af deltagere. Vi lægger stror vægt på, at det er et familiearrangement, hvor alle kan være med, så der skal være plads til alle uanset niveau. Derfor er det også helt op til den enkelte, om vedkommende vil gå eller løbe, understreger Janne Lund Seiersbøll.

Tilmelding til Egtvedløbet 2014 kan ske via hjemmesiden www.every-body.dk. Du kan få flere informationer på Facebook  under begivenheden ”Egtvedløbet”.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip