Stor interesse i Kolding for at lære at bruge hjertestartere

I Kolding Kommune hænger 130 registrerede hjertestartere. Den 5. marts inviterer Sønderjysk Forsikring og Røde Kors til et gratis gå-hjem-møde omkring brug af hjertestarter og basal førstehjælp, og tilmeldingen er gået i gang.

- Det er første gang, vi laver et sådan arrangement, så vi har ikke haft nogen forventninger til, hvor mange, der ville komme. Men vi har allerede en del tilmeldinger, og det er dejligt, at folk har taget arrangementet til sig. Vi vil gerne hjælpe dem med at undgå situationer, hvor en erstatning fra forsikringsselskabet bare ikke er erstatning nok – uanset størrelsen, siger kontorassurandør Mia Jessen, der koordinerer arrangementet i Kolding.

Den 7. marts handler gå-hjem-mødet om, hvordan man bedst kan tyverisikre sit hjem. Dette arrangement laves i samarbejde med Dansikring, og her er stadig ledige pladser.

Begge arrangementer er en del af Sønderjysk Forsikrings temauge, hvor selskabet gennem ti arrangementer i Kolding, Haderslev, Tønder, Aabenraa og Sønderborg sætter fokus på tryghed i hverdagen.

Fakta

I uge 10 er Sønderjysk Forsikring vært ved to arrangementer i alle selskabets afdelinger i henholdsvis Haderslev, Sønderborg, Aabenraa, Kolding og Tønder. Alle er velkomne til arrangementerne.

”Lær at bruge en hjertestarter + basal førstehjælp”

Røde Kors instruerer i at redde menneskeliv med en hjertestarter og gennemgår de vigtigste principper for førstehjælp.

Tirsdag den 5. marts kl 16-17.30

”Reducér risikoen for indbrud”

Dansikring giver tips og vejledning til, hvordan man gør sit hjem mindre udsat for indbrud.

Torsdag den 7. marts, kl. 16-17

Tilmelding på telefon 7442 7500

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip