Stor mystik: Er Anelka færdig?

Det er endnu uvist, om Nicolas Anelka vender tilbage til fodboldbanen, efter at veteranangriberen i weekenden mistede sin nære ven og agent Eric Manasse.

West Bromwich Albions skotske manager, Steve Clarke, har talt med Anelka om situationen, men det er ikke afklaret, om franskmanden skal spille mere for klubben og i det hele taget.

- Jeg ved det ikke, fordi den samtale, vi havde, var meget negativ. Men som jeg sagde, så har han fået tid til at tænke over det.

- Så jeg vil gerne tro på, at han kommer til at spille for West Bromwich Albion igen, siger Steve Clarke på fredagens pressemøde.

Anelka henvendte sig torsdag til West Bromwich-direktør Richard Garlick og Steve Clarke, og der var ingen fjendtlighed mellem parterne på mødet.

- Nicolas har mistet en nær ven og agent i weekenden, han døde pludselig. Nicolas kontaktede Richard Garlick torsdag og indikerede, at han havde det skidt, siger Clarke.

- Der er ikke meget mere at fortælle om situationen. Det var ikke dramatisk, der var ikke noget stort sammenstød, og han stormede ikke fra træningsanlægget. Det er bare en dreng, som virkelig er oprevet, forklarer Clarke.

Han bekræfter, at Anelka selv foreslog at "stoppe" karrieren, men det er ikke den konsekvens, klubbens satser på.

- Jeg vil ikke benægte, at han brugte det ord i samtalerne, vi har haft med ham. Men vi har givet ham tid til at komme væk og tænke over det. Jeg tror ikke, vi kunne gøre mere under omstændighederne.

- Han var nede. Helt nede. Og han var faktisk også skadet. Han har ikke trænet med os i denne uge, så jeg havde forberedt holdet uden Nicolas uanset hvad. Han pådrog sig et slag mod Southampton, siger Steve Clarke.

34-årige Anelka skiftede i juli på en fri transfer fra den kinesiske klub Shanghai Shenhua. I foråret var han udlejet til den italienske klub Juventus.

West Bromwich skal lørdag møde Everton på udebane i Premier League.

/ritzau/

 

Dagens Gossip