Stor mystik: Kondisko med fødder skyller i land samme sted år efter år

Nu er der igen fundet en sko med en fod i, og da det er 16. gang, man finder, en sko med en afreven fod i staterne British Columbia i Canada og  delstaten Washington i USA.

De to stater støder op til hinanden, og i begge stater oplever man fænomenet, som flere mener er for omfattende til at være et tilfælde.

Læs også: Michael fik hakket tåen af i en rulletrappe: Det var mit livs mareridt

Det seneste fund i rækken blev gjort af Charlotte Stevens og hendes mand, som var ude og gå på stranden søndag, beretter CTV.

De fandt en sko, men opdagede hurtigt, at den stadig indeholdt noget af ejeren - der var nemlig stadig en fod i.

Fundende af de 16 sko med fødder i er sket på en periode, der løber over ni år. Skoene har næsten hver gang været træningssko og et par gange har det været vandrestøvler.

Politiet siger naturlige årsager - andre er uenige
Politiet oplyser, at der formentlig er helt naturlige årsager bag, og at i 10 af tilfældene har fødderne siddet fast på folk, som har begået selvmord.

Det er dog ikke alle, som tror på en naturlig forklaring. En ekspert i restvidenskab ved navn Mark Mendelson udtrykker sin bekymring overfor mediet The Daily Beast i 2011:

- Der er så mange sammenfald i den her sag. Har alle dem, der hopper ud fra en bro, træningssko på? Indtil man kan vise mig nogle konkrete, patologiske beviser på, at det er en naturlig separation af foden, så tror jeg, man bliver nødt til at tænke i andre, værre baner.

Læs også: Bilen og dens ejer forsvandt sporløst i 2006: Var synlig på Google Maps

I Toronto Star var der en artikel i 2008, som beskrev, hvordan nogle spekulere, om fødderne tilhører ofre for forulykkede fly, organiseret kriminalitet eller eventuelt en seriemorder.

Den fod, som Charlotte Stevens fandt i søndags, er angiveligt røget i vandet i december 2014.

Man er nu i gang med at finde ud af, om man kan få noget DNA-materiale fra den, som kan forbindes med en eventuel person.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip