Stor oprydning venter ny ambulancechef i Syddanmark

Der følger mange gode medarbejdere med, når Region Syddanmark overtager ambulancedriften fra det konkursramte selskab Bios. Men det er en særdeles rodet organisation, som regionen nu skal skabe orden i.

Sådan lyder det fra den konstituerede direktør for Region Syddanmarks ambulancetjeneste, Mads Haugaard. Han er onsdag blevet udpeget til posten, hvor han skal stå i spidsen for arbejdet med at få ambulancerne ud på vejene.

- Min fornemmeste opgave er - sammen med de mange gode medarbejdere - at skabe stabilitet og forudsigelighed i organisationen.

- Vi skal have styr på vagtplanlægningen. Og vi skal specielt have styr på lønudbetalingerne, så folk kan regne med, at de får den rigtige løn til tiden. Vi skal have helt styr på overenskomsterne, siger Mads Haugaard.

Onsdag aften er kurator for det konkursramte ambulanceselskab Bios og Region Syddanmark blevet enige om, at regionen midlertidigt betaler for ambulancedriften.

På længere sigt skal hele driften overtages af regionen.

- På den korte bane bliver min opgave at sikre, at driften fortsætter. At der stadig kører ambulancer på vejene i Region Syddanmark, siger Mads Haugaard.

- Desuden skal jeg være med til at sikre, at de medarbejdere, vi overtager fra Bios, føler sig trygge og velinformerede og kan se en fremtid i ambulancetjenesten i Region Syddanmark.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip