Stor politiaktion mod bandemedlemmer på Sjælland

Skrevet af Elo Christoffersen

04/12/2012
De sjællandske politikredse har i morges sammen med den særlige bandeenhed Task Force Øst (TFØ), Task Force Indbrud (TFI), Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC) og Skat slået til mod en række kriminelle bandepersoner. - Vi har på baggrund af vores efterretninger valgt at slå til mod bandegrupperinger på Sjælland. Vi har desværre en formodning om, at en konflikt kan være forestående, men med dagens aktion har vi valgt at sende bandemedlemmerne et tydeligt signal - nemlig at vi under ingen omstændigheder vil acceptere en voldelig konflikt, der er til fare for naboer og borgere, siger politiinspektør Kim Kliver, TFØ. - Vi vil overvåge grupperingerne meget nøje og slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til bandegrupperingerne, fortsætter Kim Kliver. Københavns Vestegns Politi kan ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt.

Mest læste i dag

De sjællandske politikredse har i morges sammen med den særlige bandeenhed Task Force Øst (TFØ), Task Force Indbrud (TFI), Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC) og Skat slået til mod en række kriminelle bandepersoner.

- Vi har på baggrund af vores efterretninger valgt at slå til mod bandegrupperinger på Sjælland. Vi har desværre en formodning om, at en konflikt kan være forestående, men med dagens aktion har vi valgt at sende bandemedlemmerne et tydeligt signal - nemlig at vi under ingen omstændigheder vil acceptere en voldelig konflikt, der er til fare for naboer og borgere, siger politiinspektør Kim Kliver, TFØ.

- Vi vil overvåge grupperingerne meget nøje og slå hårdt ned på al kriminalitet, der udspringer fra personer, der har relationer til bandegrupperingerne, fortsætter Kim Kliver.

Københavns Vestegns Politi kan ikke oplyse mere på nuværende tidspunkt.