Stor sag om skunklaboratorier fortsætter: 24-årig mand fremstillet i grundlovsforhør

Der kommer hele tiden nye sigtede i den omfattende skunksag i Jylland og Fyn.

I dag blev en 24-årig vietnamesisk mand fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Kolding, sigtet for at have transporteret skunk i Jylland og på Fyn. Desuden blev der produceret skunk på en adresse i Kolding.

Dagens.dk var med til grundlovsforhøret og fik sigtelsen mod manden med inden dørene blev lukket. Det skyldes, at der fortsat er medgerningsmænd på fri fod.

Inden dørene blev lukket ved grundlovsforhøret nåede dagens.dk ikke at høre, hvordan den 24-årige mand stiller sig til sigtelsen.

Kort om sagen

Det er Task Force Vest, der er i gang med at optrævle narkoligaen. Mere end 20 skunklaboratorier er blevet ransaget og 21 personer anholdt på blot to dage ved en aktion for godt en uge siden.

15 af personerne var af vietnamesisk herkomst og havde tilknytning til foreløbigt otte laboratorier. De blev fundet i Hygum ved Jelling, Bordborg, Lysabild på Sydals, Egebæk ved Ribe og Grimstrup ved Årre.

Fire politikredse har været inde i aktionen mod skunklaboratorierne. Det er Østjyllands Politi, Syd- & Sønderjyllands Politi, Sydøstjyllands Politi samt Fyns Politi.

Omkring 30 personer er fængslet i sagen.

 

Dagens Gossip