Stor støtte til Thors bortfører på Facebook

Den politimand fra Nordsjællands Politi, der bortførte hunden Thor, der stod til aflivning, får stor støtte på Facebook.

Der er dog også kritiske røster imellem på støttesiden, der hedder Respekt for Lars Bo Lomholt, Danmarks helt nummer 1. Gruppen har i skrivende stund 1590 støttere.

Her er et lille udpluk af kommentarerne:

Poul Arensbach: Du er "Sej og en Helt" ... er sikker på, du har en meget stor del af Danmarks befolkning bag dig.

Caroline Andersen: Synes fanme det er godt gået at redde den stakkels hund som sikkert har været forvirret og ulykkelig! Jeg kan tænke at der er flere involveret i befrielsen f.eks. dem der tager sig af Thor nu og vil lige sige stor respekt til dem også.

Danni Svendsen: Hvis bare jeg havde haft nosser til at gøre det samme.

Bent Ingolf Johansen: For eller imod hundeloven - - den debat deltager jeg IKKE i, - men, men. Den politimand SKAL straffes !! Og gerne ekstra hårdt. Han har som ordenshåndhæver ovetrådt gældende lov.

Tim Pedersen: Skønt at se, at selv ordensmagten tager afstand fra denne virkelighedfjerne lov.

Annika Karas-Jensen: Helt ærligt, 6 støttegrupper findes der allerede for en politimand, DER HAR BRUDT LOVEN, som han er ansat til at opretholde!! Come on, hunde elsker eller ej, det er sgu da for langt ude! Manden bør fyres for selvtægt og embedsmisbrug på gråt papir, og det kan kun gå for langsomt. Og jer som bekymrer jer mere om en hund end om det faktum, at man ikke kan regne med at ordensmagten lever op til landets lovgivning, tag lige at vågn lidt op

Du kan følge Facebook-gruppen her.

Dagens Gossip