Stor succes: 75.800 besøgte Den Blå Planet i påskeferien

I løbet af akvariets første 11 åbningsdage, der har løbet henover skoleelevernes påskeferie, har 75.800 personer valgt at lægge vejen forbi Kastrup på Amager for at se på alverdens fisk. Det er de lykkelige for på Den Blå Planet, hvor mere end 8.600 gæster allerede har investeret i et årskort.

»Vi har skabt en attraktion, der indbyder til opdagelse, og hvor man skal have lyst til at bruge sit »Blåt Kort« igen og igen. Vi giver vores bedste for at gøre det til en god oplevelse hver eneste gang, man besøger Den Blå Planet,« siger kommerciel direktør Mette Broksø Thygesen i en pressemeddelelse.

Det foreløbige besøgstal på 75.800 gæster svarer til 60 procent af det gamle Danmarks Akvariums samlede besøgstal for hele 2012, og på Den Blå Planet går man efter at blive en af Danmarks fem bedst besøgte attraktioner.

Det samlede mål er 700.000 gæster årligt, og akvariets ledelse ser blandt andet den igangværende lockout af landets folkeskolelærere som en oplagt mulighed for at øge antallet af gæster.

»Der er jo ingen tvivl om, at Den Blå Planet er en oplagt attraktion for lockoutede skolebørn og deres bedsteforældre. Her er der en masse at lære, mens man har det sjovt. Det kan betyde noget for besøgstallet, så længe konflikten varer. Men det bliver nok mere afdæmpet end den overstrømmende modtagelse, vi fik her i påsken,« siger Mette Broksø Thygesen.

I påskedagene var der i perioder timelange køer, selvom åbningstiderne blev forlænget, og man lukkede op til 1.200 gæster ind i timen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip