Stor tog-ulykke i Sverige: Mange kvæstede

Omkring 10 personer er kvæstet, efter at et tog kolliderede med en lastbil på en jernbaneoverskæring uden for Jönköping i Sverige onsdag eftermiddag. Ifølge politiet er ingen kommet alvorligt til skade.

Seks ambulancer ankom hurtigt til stedet for at hjælpe de tilskadekomne, der ifølge de foreløbige oplysninger tæller omkring 10 personer.

- Ifølge de oplysninger, jeg har fået, er der ingen alvorligt tilskadekomne, siger Jan Peter Petterson, som er trafikchef i Jönköping, til det svenske nyhedsbureau TT.

Mellem 60 og 70 personer sad i toget, da det kørte ind i lastbilen ved 12.30-tiden på strækningen mellem Jönköping og Nässjö i det sydlige Sverige. Fire personer er blevet bragt til hospitalet.

Toget blev afsporet under ulykken, og lastbilen væltede. Den ligger nu mellem sporet og vejen. Det er foreløbig uklart, om lastbilchaufføren er kommet til skade, men selve bilen er tæt på totalskadet, siger redningstjenestens informationschef, David Palm.

Det vides ikke endnu, hvad der præcist gik forud for sammenstødet, men der er ifølge TT tale om en lille vej, lastbilen kørte på. Det er uklart, om der var lyd eller lyssignaler ved overskæringen.

/ritzau/TT

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip