Stor udstilling af luftfotos i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn har indgået et samarbejde med Jesper Larsen, ejer af Luftfoto Danmark, om en udstilling af hans luftfotos i afgangshallen.

Udstillingen består af en række smukke og spektakulære billeder af Danmark set fra oven. Naturens store variation og menneskeskabte aktiviteter, der set fra himlen danner fascinerende mønstre og bliver de rene kunstværker.

I alt 40 store billeder kan ses i lufthavnens udstillingsområde i afgangshallen overfor gate 8-10. Afdæmpet musik og korrekt belysning gør udstillingen til en lille oase i den travle lufthavn.

- Vi vil gerne sørge for, at vores gæster fra ind- og udland har nogle gode oplevelser i terminalbygningen før deres flyrejse, og Jespers billeder passer perfekt ind her i lufthavnen, siger projekt & udviklingschef i Billund Lufthavn, Anders Nielsen og fortsætter:

- Vi har vækst også i antallet af udenlandske passagerer, og de får igennem de flotte fotos fra luften et fint og tankevækkende indtryk af Danmark.

Jesper Larsen er certificeret luftfotograf igennem PAPA, Professional Aerial Photographers Association, og har vundet flere priser for sine luftfotos. Billederne på udstillingen er alle luftfotos optaget i Danmark igennem de sidste fire år.

- Jeg er meget stolt over, at Billund Lufthavn netop har valgt mine billeder til deres udstillingsområde, siger Jesper Larsen, der håber, at gæsterne i lufthavnen vil tage sig tid til at se billederne fra Danmark, inden de skal ud at rejse.

Udstillingen kan ses af afrejsende passagerer i Billund Lufthavn i de kommende måneder.

Dagens Gossip