Storbrand med giftig røg: Spånplader vil brænde hele dagen

Hele dagen i dag vil brandfolk formentlig arbejde på at slukke den brand, som i aftes brød ud i et lager med spånplader på Bækgårdsvej ved Skave nær Holstebro.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at branden er under kontrol, men at det stadig er farligt at opholde sig i røgen, der kan være giftig.

Røgen driver nordøst for branden på Bækgårdsvej og kan lugtes i et større område, hvor folk opfordres til at søge væk fra røgen og gå indendørs og lukke døre og vinduer. Hvis man kører gennem røgen i bil, skal man slukke ventilationsapparatet og søge væk fra røgen.

Følg Dagens.dk påFacebook - klik her og vær med

Har man været i kontakt med røgen og oplever gener ved vejrtrækning eller irritation i øjnene, skal man kontakte sin egen læge. Advarslen gælder indtil politiet udsender en afvarsling.

Branden blev opdaget af ejeren onsdag klokken 21:27. Det er en en stor stabel spånplader, som dækker et område på cirka 40 x 25 x 4 meter, der brænder. På grund af den store mængde kan branden ikke slukkes. Derfor forventes røgudviklingen at fortsætte resten af dagen.

SE BILLEDERNE FRA BRANDEN HERUNDER

Dagens Gossip