Storbrand med giftig røg: Spånplader vil brænde hele dagen

Hele dagen i dag vil brandfolk formentlig arbejde på at slukke den brand, som i aftes brød ud i et lager med spånplader på Bækgårdsvej ved Skave nær Holstebro.

Midt- og Vestjyllands Politi oplyser, at branden er under kontrol, men at det stadig er farligt at opholde sig i røgen, der kan være giftig.

Røgen driver nordøst for branden på Bækgårdsvej og kan lugtes i et større område, hvor folk opfordres til at søge væk fra røgen og gå indendørs og lukke døre og vinduer. Hvis man kører gennem røgen i bil, skal man slukke ventilationsapparatet og søge væk fra røgen.

Følg Dagens.dk påFacebook - klik her og vær med

Har man været i kontakt med røgen og oplever gener ved vejrtrækning eller irritation i øjnene, skal man kontakte sin egen læge. Advarslen gælder indtil politiet udsender en afvarsling.

Branden blev opdaget af ejeren onsdag klokken 21:27. Det er en en stor stabel spånplader, som dækker et område på cirka 40 x 25 x 4 meter, der brænder. På grund af den store mængde kan branden ikke slukkes. Derfor forventes røgudviklingen at fortsætte resten af dagen.

SE BILLEDERNE FRA BRANDEN HERUNDER

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip