Storby forvandlet til Gotham til ære for femårig Batman

Batman indtog fredag den amerikanske storby San Francisco, der i dagens anledning var blevet forvandlet til den kappeklædte hævners hjemby, Gotham City.

Batman selv - eller Bat Kid i dette tilfælde - dukkede op i skikkelse af en femårig dreng, der fejrede sin sejr over en kræftsygdom ved at få sit ønske om at blive superhelt opfyldt.

Femårige Miles Scott blev tiljublet af tusindvis af borgere, mens han bevægede sig rundt i byen med en voksen version af Batman ved sin side. Undervejs reddede han en kvinde i nød fra et togspor og arresterede to af sine ærkefjender Gækkeren og Pingvinen.

Det var organisationen Make a Wish Foundation, der opfylder ønsker for syge børn, som havde fået byen til at medvirke til at give den tidligere kræftsyge dreng en oplevelse for livet.

Selv præsident Barack Obama deltog ved at lykønske Bat Kid med at have reddet byen på en kort video på det sociale medie Vine.

Efter sine heroiske bedrifter blev Bat Kid modtaget på byens rådhus, hvor han blev overrakt nøglerne til byen af borgmester Ed Lee.

- Bat Kid, du har vundet vores hjerter i dag med dit mod og din historie, sagde borgmesteren til den maskerede dreng.

- Gaderne er mere sikre på grund af dig, lød det.

Miles Scott havde lidt af leukæmi, siden han var et år gammel.

- Det her er afslutningen for os. Det har været tre lange år, sagde hans far Nick Scott.

Avisen The San Francisco Chronicle udgav i dagens anledning en særudgave kaldet "Gotham City Chronicle" med historien om Bat Kids gerninger på forsiden. Artiklen var underskrevet af ingen ringere end Clark Kent, Supermans alter ego.

/ritzau/Reuters

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip