Store klø til FC Nordsjælland

FC Nordsjælland brugte som så mange andre Superliga-klubberlørdagen på at teste formen inden weekendens sæsonpremiere, og at dømme efterresultatet, er der stadig noget at arbejde på inden første kamp mod Esbjerg.

I Tyskland tabte de danske vicemestre med hele 0-4 til Kaiserslautern fra den næstbedste tyske række foran ikke færre end 25.000 tilskuere i den traditionelle kamp, klubben altid spiller som optakt tilsæsonen for at præsentere sine nye spillere for de mange fans.

Også nordsjællænderne havde nye folk at vise frem, og allede tre nyindkøb, Jens Styger Larsen, Martin Vingaard og Kim Aabech, var med i startopstillingen.

Jens Stryger Larsen, der i Brøndby hovedsageligt blev brugt som venstre kant eller venstre back, spillede i sin FCN-debut på højre back, mens Martin Vingaard lå som offensiv, central midtbanespiller med Kim Aabech til venstre for sig.

Kaiserslautern kom foran med 3-0 allerede inden pausen på mål af to gange Mahamadou Idrissou og en enkelt pind af Simon Zoller, inden Ruben Jenssen i 2. halvleg gjorde det til slutresultatet.

FC Nordsjællands startopstilling: Jesper Hansen - Stryger,Maxsø, Runje, Ticinovic - Stokholm, AC, Vingaard - Thychosen, Gundelach og Aabech.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip