Storfamilier mangler ferieboliger i sommerferien

Opredninger til flere end fire kan ofte være et problem, når ferien skal planlægges og bestilles. Er man en stor familie eller flere generationer, der rejser sammen, er udbuddet af overnatningsmuligheder under samme tag nemlig ofte yderst begrænset. Det selv om der er stor efterspørgsel på netop større boliger ikke mindst i sommerferien.

- Når man rejser sammen, vil man naturligt nok også gerne bo sammen. Desværre er store ferieboliger en mangelvare især i højsæsonen. De senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel på ferieboliger til flere end fire personer, som er til at betale i højsæsonen. For at imødekomme efterspørgslen udvider vi derfor nu udbuddet af feriepakker til storfamilier, hvor de både kan få fly og ikke mindst feriebolig, der kan rumme hele familien til priser, der ligger langt under, hvad det ville koste at booke hotel til det samme antal personer, siger administrerende direktør i FDM travel, Jan Lockhart.

Dermed kan større familier få prisen ned, samtidig med at de opnår den sikkerhed og rejsegaranti, der ligger i at booke feriebolig via et dansk rejsebureau.

- Er man en familie med sammenbragte børn, flere generationer eller vennepar, som ønsker at holde ferie sammen, er det allerede nu nærmest umuligt at finde overnatning i sommerferien, hvor man kan bo samlet, og som er til at betale. Med vores nye tiltag håber vi at kunne hjælpe familier, der gerne vil holde sommerferie i udlandet, men som ikke har kunnet finde overnatning, siger Jan Lockhart.

Når efterspørgslen på større ferieboliger langt overstiger udbuddet, skyldes det, at man især i Sydeuropa ikke har prioriteret at bygge boliger med plads til flere end fire. Er man flere, er man derfor ofte nødt til at booke to hotelværelser eller ferielejligheder. Det gør ikke bare gør ferien dyrere, man risikerer at havne i to forskellige ender af et hotelkompleks.

Ferieboligerne til storfamilierne tilbydes både til populære feriemål i Danmark og i udlandet, ligesom det er op til den enkelte, om man vil flyve eller køre selv til destinationen.

Dagens Gossip