Storfavorit Serena prygler russer i Brisbane

Den amerikanske tennisspiller Serena Williams fortsætter i 2013, hvor hun slap i 2012.

Det tog kun den 31-årige veteran 50 minutter at prygle Ruslands Anastasia Pavlyuchenkova med 6-2, 6-1 i finalen i Brisbane International i Australien og dermed hente sin 47. turneringssejr på WTA-touren.

Williams har vundet 35 af sine seneste 36 kampe og stod sidste år øverst på sejrsskamlen efter såvel Wimbledon som OL, US Open og sæsonfinalerne.

Det er derfor ikke så sært, at hun er bookmakernes storfavorit til at snuppe sejren i Australian Open, der begynder i Melbourne den 14. januar.

Med til at understrege Williams' favoritværdighed er, at verdensranglistens nummer et, Victoria Azarenka, døjer med en øm storetå.

De to skulle have mødt hinanden i semifinalen i Brisbane, men hviderusseren måtte trække sig efter det, hun kaldte "en dårlig pedicure-oplevelse".

Derfor var modstanden til Williams begrænset, og Pavlyuchenkova var ingen udfordring for den skræmmende amerikaner, der vandt 91 procent af sine førsteserver.

- Jeg føler altid, at jeg ikke kan finde ud af at spille tennis, når jeg møder Serena, lyder det fra Anastasia Pavlyuchenkova.

/ritzau/

 

Dagens Gossip