Stormen forhindrer posten i at nå frem til tiden

Skrevet af admin

05/12/2013

Mest læste i dag

Den voldsomme storm, der har ramt hele landet torsdag, kommer til at forsinke omdelingen af breve og pakker i de kommende dage.

Post Danmark kæmper stadig i stormen med at indsamle posten og få den af sted.

Men lukningen af Storebæltsbroen, Lillebæltsbroen og Øresundsbroen betyder, at der ikke kommer post frem fredag mellem landsdelene og til og fra Sverige.

- Breve og pakker, der i dag er sendt mellem landsdelene, kommer ikke frem fredag på grund af de lukkede broer, siger Morten O. Nielsen, kommunikationschef i Post Danmark i en pressemeddelelse.

- Desuden kommer lukningen af broer og aflyste færgeafgange til en lang række øer i hele landet til at give forsinkelser i omdelingen og afhentningen af posten.

Også andre steder i landet har det været umuligt at indsamle posten på grund af stormen.

- Vi har stadig biler på gaderne for at samle posten ind, så længe det er forsvarligt, og vi vil køre på med sortering hele natten, så posten kan komme ud, så snart det er muligt, siger Morten O. Nielsen.

Flere steder i landet har vi dog måtte opgive at hente breve og pakker hos vores kunder på grund af stormen, ligesom der er postkasser, som ikke bliver tømt i torsdag.

Post Danmark har indkaldt ekstra mandskab til at få posten ud hurtigst muligt.

/ritzau/