Storrosende Alex Ferguson: Swansea er årets hold

Succesen i Swansea City er gået de frreste forbi efter Michael Laudrup trådte til som manager i 2012, og nu melder Manchester Uniteds mangeårige manager sig ind i koret af fodboldpersonligheder, der roser Laudrups hold.

- Jeg vil ikke sige, at Swansea har været en stor overraskelse, men de har virkelig løftet sig. De var oprykkere i sidste sæson og har nu formået at overleve i den bedste række, og i denne sæson har de nået et nyt niveau og er blevet et godt midterhold, siger Ferguson om Swansea til Manchester Uniteds hjemmeisde.

Den skotske manager er specielt beundret over købet af Swanseas topscorer og stjerneangriber, Michu.

- Michu er en åbenbaring. At skrive under med ham for kun to millioner pund (19 mio. danske kroner, red.) og så få 20 mål ud af ham - sikke et røverkøb, lyder det fra Ferguson. 

Tidligere i år førte Michael Laudrup Swansea City til deres første titel, da de i slutningen af februar kunne løfte trofæet efter at være nået til tops i Capital One Cup. Og det er en triumf som denne, der får de helt store ord frem hos United-manageren.

- De vandt Capital One Cup og spiller rigtig god fodbold. Jeg vil sige, at de er årets hold med Michu som det bedste køb, siger Ferguson.

Michael Laudrup blev tidligere i marts måned kåret til Årets Manager i Premier League af sine kolleger fra de andre Premier League-klubber, der gav ham 46 procent af stemmerne.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip