Storspillende Lloris redder uafgjort for Tottenham

03/10/2014

Tottenham var helt uden danske Christian Eriksen, da holdet torsdag aften spillede uafgjort 1-1 mod tyrkiske Besiktas i Europa League.

I vanlig Europa League-stil havde Tottenham-manager Mauricio Pochettino nemlig blandet kortene til aftenens kamp.

Han skiftede ud på samtlige positioner undtagen målmandsposten i forhold til sidste weekends Premier League-opgør mod Arsenal.

Alligevel lykkedes det englænderne at hente en en uafgjort hjem - især takket være netop målmand Hugo Lloris.

Hjemmeholdet havde visse startproblemer i kampens indledning men kom alligevel foran efter 27 minutter.

Angriber Harry Kane modtog bolden på kanten af feltet, og med et fladt spark sendte han hjemmeholdet i front. 1-0 stod det så, og det resultat holdt til pausen.

I anden halvleg begynde Besiktas at vise tænder, og samtidig begynde Lloris at vise klassen.

10 minutter inde i halvlegen reddede han flot et forsøg fra tyrkernes Olcay Sahan, der pludselig befandt sig i en helt fri position foran mål. Franskmanden måtte strække sig ud i fuld længde for at vifte bolden over mål.

Med et kvarter tilbage skulle englænderne igen være lykkelige for Lloris, da han kom i vejen for et Demba Ba-forsøg.

Senegaleseren plukkede flot en lang aflevering ned inde i feltet, og kun takket være en hurtig reaktion af Lloris stod det stadig 1-0.

Meget kunne Tottenham-keeperen dog ikke gøre, da dommeren kort før tid fløjtede straffe til udeholdet. Klodset begået af forsvarsspilleren Vlad Chiriche, og Demba Ba scorede sikkert.

Dermed endte det hele med et remis, og det kunne Tottenham i sin helhed være tilfreds med.

Med det uafgjorte resultat deler Tottenham og Besiktas nu andenpladsen. Græske Asteras Tripoli fører gruppen efter sejr over serbiske Partizan.