Storsvindlende dankort-tyve efterlyses

To mænd efterlyses nu med billeder i en sag om et stjålet dankort, der efterfølgende er blevet misbrugt ved at hæve løs i forretninger og hæveautomater i Roskilde.

- Samlet i sagen er der hævet godt 20.000 kroner, så det er en del penge. Jeg ved ikke, om de to mænd er mistænkt i andre sager, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi til Dagen.dk.

Dankortet blev stjålet den 25. februar i år og undervejs har gerningsmændene formentlig afluret pinkoden, således at dankortet efterfølgende kunne misbruges i butikker og hæveautomater med den korrekte.

- Dankortets indehaver fortæller til os, at hans kode formentlig blev afluret i en kiosk i Roskilde. Da han lidt efter skulle stige på et tog, stod en mand meget tæt lige bag ved ham, og i mylderet lykkedes det muligvis gerningsmanden at stjæle pungen. Kort efter hævede de to så de mange penge, forklarer Martin Bjerregaard til Dagens.dk og understreger:

- Vi kan jo samtidig bruge sagen til at bede alle om at passe godt på deres pinkode. Beskyt den når du bruger kortet.

Gerningsmændene, der fremgår af vedhæftede fotos, beskrives som:

A: Mand, 20-45 år, lys i huden, alm. af bygning, ca. 175-185 cm høj. Iført sort jakke, sort tophue, lyst halstørklæde, mørke bukser og sko.

B: Mand, 20-45 år, lys i huden, alm. af bygning, ca. 175-185 cm høj. Iført sort jakke, sort tophue, mørke bukser og sko.

Oplysninger kan gives til lokalpolitiet i Roskilde på nummer 114 eller 46 35 14 48.

Kilde: Dagens.dk

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip