Stort indsamlingsshow på TV2 Charlie

TV2 Charlie og Hjerteforeningen gentager på lørdag de seneste to års succes og inviterer til ”Charlies Hjertegalla.” Sidste år sikrede indsamlingsshowet 19 millioner kroner til hjertesagen, mens flere end 260.000 seere så med.

- På det personlige plan glæder jeg mig til aftenen, fordi den appellerer til mit konkurrencegen. Vi håber på endnu flere penge end for et år siden. Det tegner til at blive et rigtigt godt program for en meget, meget vigtig sag, siger Michael Meyerheim i en pressemeddelelse.

Det traditionsrige show får i år besøg af festlige og folkekære kunstnere som Bonnie Tyler, Dodo & The Dodos, Rugsted & Kreutzfeldt, Finn og Jette, Anna David, Michael Falch samt Ivan Pedersen i duet med Maria Montell.

Derudover byder aftenen på rørende og personlige beretninger, ekspertforklaringer fra læger og ikke mindst kåringen af årets hjerteredder, som Peter Schmeichel overrækker, ligesom der er mulighed for at vinde to biler fra Kia og tre drømmerejser.

Kvinder, børn og førstehjælp er i fokus

I år går pengene fra indsamlingen til forskning på tre specielle områder: Livreddende førstehjælp, børn med medfødte hjertefejl og kvinders hjerter.

Årets værter bliver Cecilie Frøkjær og Michael Meyerheim, der i år får selskab af medvært og komiker Anders Fjelsted, der sender fra call-centeret, hvor kendte danskere som blandt andet Britt Bendixen, Anne Laxholm, Trine Pallesen, Kenneth Carlsen og Anna Thygesen tager imod seernes donationer.

Indsamlingsshowet starter klokken  20.55.

Dagens Gossip