Stort underskud i OB

Odense Sport & Event A/S kommer ud med et underskud 26,1 mio. kr. efter skat for året 2012. Et resultat, som man selv konstaterer er utilfredsstillende, og som i høj grad skyldes skuffende resultater sidste forår.

En del af det store minus skyldes en nedjustering af goodwill med 9,5 mio. kr. for at tilpasse sig den udviklingen på det danske fodboldmarked, så det reelle driftsresultat er et minus på 18,9 mio. kr., konstaterer man i den udsendte pressemeddelelse.

Det er mistede tv-indtægter og den udeblevne kvalifikation til europæisk fodbold, der koster dyrt.

- Vi er naturligvis ikke tilfredse med resultatet. Når det er sagt, så har vi holdt niveau på driften i forhold til 2011, og det skyldes ikke mindst, at vi har formået at skabe en god og positiv udvikling i flere dele af koncernen, mens det i høj grad er vores sportslige nedtur i foråret, der koster dyrt på bundlinjen, siger bestyrelsesformand Niels Thorborg og fortsætter:

- Gennem 2012 har vi tilpasset og udviklet OB-truppen, og vores resultater og spil i efteråret viser, at vi igen er på rette vej. Der kan ikke være tvivl om, at vi har viljen og styrken til at komme tilbage til dansk fodbolds top, hvor vi hører hjemme, lyder det optimistisk fra Thorborg.

Man glæder sig til gengæld over, at de øvrige aktiviteter i selskabet har bidraget positivt til årsregnskabet.Odense Sport & Event A/S forventer et forbedret resultat for regnskabsåret 2013.

 

Dagens Gossip