Straffekast frarøver Kasper Hvidt matchvinderrolle

10/03/2016

Det blev et drama med en salomonisk løsning, da Århus Håndbold og KIF Kolding København torsdag aften mødtes i Boxer Herreligaen.

Kampen endte 25-25, efter at gæsternes målmand Kasper Hvidt var tæt på at indtage en matchvinderrolle.

Den 40-årige ekslandsholdsmålmand scorede to gange, herunder til 25-24, fordi Århus Håndbold i perioder tog målmanden ud og spillede med en ekstra markspiller i angrebet.

Kampen var også lige i første halvleg, men efter en stærk afslutning gik KIF Kolding København til pause med en føring på 14-11.

Der gik dog blot fem minutter af anden halvleg, før Århus Håndbold havde udlignet til 15-15, og fem minutter før tid førte hjemmeholdet 24-21.

Så igangsatte KIF Kolding København en flot slutspurt og fik udlignet til 24-24, inden Kasper Hvidt altså scorede for anden gang.

Det lykkedes dog for Rune Ohm at få udlignet på et straffekast, da der resterede cirka 50 sekunder af kampen.

KIF Kolding København er nummer tre i ligaen med 30 point for 23 kampe.

Århus Håndbold har 29 point på femtepladsen.