Straksdom: 2 1/2 års fængsel for kokain-handel

En 22-årig mand fra Brønshøj har i dag fået en straksdom på 2½ års fængsel for handel med kokain i en stor narkosag.

Den unge mand blev anholdt på sin bopæl i Brønshøj i går formiddag i en koordineret aktion mellem Østjyllands Politi, Københavns Politi og Rigspolitiets Rejsehold. Anholdelsen er den seneste i rækken i en større narkosag, der er under optrævling, og som omhandler  omfattende og organiseret indsmugling og salg af narkotika til det kriminelle miljø.

Den 22-årige blev sigtet for at have leveret et halvt kilo kokain til sagens hovedmand, der sidder varetægtsfængslet i Aarhus – og det koster ham altså nu 2½ års fængsel.

- Jeg er meget glad for, at vi får den straksdom i dag. Når vi taler om sager af så stort omfang og med så tung efterforskning, går der ofte lang tid fra sigtelse til dom. Så det er vigtigt at vise, at der altså også kan være en hurtig og meget kontant konsekvens for de involverede i denne type sager, siger lederen af afdelingen for organiseret kriminalitet ved Østjyllands Politi, fungerende vicepolitiinspektør Merete Olesen.

I begyndelsen af februar blev to spaniere, en franskmand, fire østjyder og to københavnere anholdt i sagen. De er blandt andet sigtet for handel med otte kilo amfetamin. Endnu tidligere blev en dansk-marokkaner, en marokkansk statsborger og en englænder anholdt og sigtet for indsmugling af hash til den danske hovedmand fra Østjylland.  

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip