Strandtur fra helvede: Mor og datter kørt over, mens de solbadede

Det kunne være gået rivende galt, da en 29-årig mor og hendes 10-årige datter blev ramt af en bil, mens de solbadede på stranden ved Lakolk på Rømø.

Heldigvis slap de heldigt fra uheldet uden alvorlige kvæstelser, skriver TV Syd

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi var der tale om et tragisk uheld. Ved 14-tiden søndag lå moderen og datteren og solbadede ved nedkørslen til stranden.

- Der er mange mennesker og mange biler. Kvinden og hendes datter lå i læ ved de parkerede biler. Og da en bilist vil køre fra stedet, overser han, at de ligger foran bilen. De bliver ramt af bilen, da den sætter i gang, forklarer vagtchefen Ivan Gohr Jensen.

Ifølge BT sætter man normalt sin bil ved nedkørslen og går længere ned mod vandet og lægger sig. Moderen og datteren lå i stedet lige foran deres bil.

Det så bilisten ikke og kørte i stedet skråt frem til højre for at komme ud. I den forbindelse blev mor og datter kørt over. 

Læs også: Hjemmerøver truede sig med kniv og pistol til kontanter

Den 10-årige blev kørt over på skulderen, og moderens arm blev ramt. Dermed slap de nærmest mirakuløst med livet i behold.

Efter ulykken kom strandens livreddere og hjalp de tilskadekomne, som efterfølgende blev fragtet til sygehuset i ambulance.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip