Strandtur fra helvede: Mor og datter kørt over, mens de solbadede

Det kunne være gået rivende galt, da en 29-årig mor og hendes 10-årige datter blev ramt af en bil, mens de solbadede på stranden ved Lakolk på Rømø.

Heldigvis slap de heldigt fra uheldet uden alvorlige kvæstelser, skriver TV Syd

Ifølge Syd- og Sønderjyllands Politi var der tale om et tragisk uheld. Ved 14-tiden søndag lå moderen og datteren og solbadede ved nedkørslen til stranden.

- Der er mange mennesker og mange biler. Kvinden og hendes datter lå i læ ved de parkerede biler. Og da en bilist vil køre fra stedet, overser han, at de ligger foran bilen. De bliver ramt af bilen, da den sætter i gang, forklarer vagtchefen Ivan Gohr Jensen.

Ifølge BT sætter man normalt sin bil ved nedkørslen og går længere ned mod vandet og lægger sig. Moderen og datteren lå i stedet lige foran deres bil.

Det så bilisten ikke og kørte i stedet skråt frem til højre for at komme ud. I den forbindelse blev mor og datter kørt over. 

Læs også: Hjemmerøver truede sig med kniv og pistol til kontanter

Den 10-årige blev kørt over på skulderen, og moderens arm blev ramt. Dermed slap de nærmest mirakuløst med livet i behold.

Efter ulykken kom strandens livreddere og hjalp de tilskadekomne, som efterfølgende blev fragtet til sygehuset i ambulance.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip