Strejke på Radio24syv

Blandt klagepunkterne er opsigelsen af husaftalen med journalisternes medarbejderforening, angiveligt på grund af behov for besparelser. Behovet er opstået, fordi ledelsen ikke har haft styr på økonomien.

»Medarbejderne føler, at de har været udsat for en hidtil uset amatørisme i den økonomiske styring. De føler, at ledelsen overhovedet ikke har anet, hvad det har kostet, at lave den radio, vi har lavet, selv om man er blevet advaret gentagne gange,« siger tillidsmand Rasmus Mark Pedersen til journalisten.dk.

Konsekvenserne af den mangelfulde økonomistyring er ifølge journalisterne, at radioledelsen har været tvunget til at lukke et nyt program og afskedige en medarbejder, som blev ansat i januar. Opsigelsen af husaftalen var den berømte dråbe, der fik bægeret til at flyde over, fortæller tillidsmanden.

»Medarbejderne ser det som en rød klud i ansigtet, at man har opsagt husaftalen, som man har brugt lang tid på at forhandle og også har justeret senest for et halvt år siden,« siger Rasmus Mark Pedersen.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra radiodirektør Jørgen Ramskov.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip