Stresset studerende sprang i døden fra højhus - landede på tilfældig familiefar for øjnene af gravid kone

Et tragiske selvmord blev endnu mere tragisk, da en sydkoreansk studerenede sprang ud fra en bygning og tog en familiefar med sig i døden ved at lande på ham. Det skriver Korea Times.

Det var en dag som alle andre, da 43-årige Yang Dae-jin, der sammen med sin gravide kone og fem-årige søn var på vej hjem fra arbejde i byen Gwangju i Sydkorea.

Men 20 etager over Yang Dae-jin udspillede et drama sig. Her er en 25-årige studerende, nemlig i færd med at tømme en flaske alkohol og skrive et selvmordsbrev. Den studerende stod nemlig overfor en afgørende eksamen, men følte, at presset var blevet for stort.

Derfor forlod han denne verden ved at kaste sig ud fra 20. etage, men under ham passerede Yang Dae-jin og familien i samme nu.

Derfor landede den studerende på Yang Dae-jin for øjnene af hans chokerede familie. Mens den studerende øjeblikkeligt blev slået ihjel af faldet, blev Yang Dae-jin hastet på hospitalet, hvor han dog ikke stod til at rede.

Utroligt nok har Yang Dae-jins efterladte familie taget den rørende beslutning at tilgive den unge studerende, som tog Yang Dae-jin med sig i døden.

- Den studerende, som begiv selvmord, er endnu et offer for vores nådesløst konkurrencepræget samfund, har en onkel til den Yang Dae-jins enke udtalt til Korea Joonang Daily.

Af samme grund tilgiver familien den 25-årige.

Yderligere fortæller onklen, at den efterladte familie til den unge studerende meget symbolsk deltog i begravelsen af Yang Dae-jin.

- Faren og den ældre bror til den studerende udtrykte begge deres sørg og undskyldte overfor os, fortæller enkens onkel.

 

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip