Stressramt og indlagt Blatter vil hurtigt hjem

I sidste uge blev en stressramt Sepp Blatter, suspenderet præsident for Det Internationale Fodboldforbund (Fifa), indlagt på hospitalet med stress.

Efter kortvarigt at have været tilbage i hjemmet er Blatter nu igen indlagt med, hvad flere medier omtaler som "et mindre sammenbrud".

Klaus Stöhlker, talsmand for Sepp Blatter, bekræfter, at den skandaleramte og afgående Fifa-præsident er indlagt, men han afdramatiserer alvoren.

- Han er i dette øjeblik på hospitalet. Han forventer at komme hjem igen mandag, og han vil være tilbage på arbejde tirsdag, siger talsmanden til AFP.

Ifølge Stöhlker er Blatter ellers ved godt mod, og han agter at fortsætte kampen mod den 90 dages suspendering, som Fifas etiske komité har tildelt ham.

Ved den første indlæggelse i sidste uge sagde talsmanden, at det var det enorme pres i forbindelse med den verserende Fifa-skandale, som sandsynligvis havde ramt Blatter.

79-årige Sepp Blatter nægter sig fortsat skyldig i alle anklager om medvirken til korruption og dårlig embedsførelse gennem små 18 år på posten som Fifa-præsident.

/ritzau/

Dagens Gossip