Stripper Jackie sparket i hovedet af hest: Fik hjertestop i ambulancen

Det var voldsomt, men i virkeligheden var det værst for hendes pårørende, da stripperen Jackie Jauqline Oliver fra Kanal 4s "Singleliv" i onsdags blev sparket i hovedet af sin egen hest. Selv husker hun nemlig ikke meget fra hændelsen.

- Det var en voldsom tur, og jeg fik hjertestop i ambulancen, så ambulancefolkene var nødsaget til at give mig hjertemassage. Men jeg er okay igen, bortset fra en kraftig hjernerystelse, fortæller den 28-årige stripper til Realityportalen.dk.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

Line Pedersen, som stripperen hedder i virkeligheden, er for nylig flyttet til Otterup på Nordfyn sammen med kæresten, som hun mødte i "Singleliv." Men den landlige idyl med heste og egen stald fik altså en alvorlig slagside, da det gik galt med en af hestene.

Hesten var netop kommet tilbage efter en tur på dyrehospitalet, men da Jackie ville se til dens sår på maven, blev den ustyrlig og sparkede hende i hovedet. Hun bebrejder dog ikke dyret for ulykken.

- Han har haft ondt og ville nok holde mig væk, forklarer Jackie Oliver.

Stripperen blev indlagt på intensiv og lagt i kunstigt koma. Nu er hun dog hjemme igen, der venter minimum et par ugers sygemelding, hvor hun er nødt til at holde sig i ro. 

Se videoklip fra Singleliv med Jackie Jauqline Oliver herunder

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip