Stryger Larsen: Jeg fortryder ikke mit klubskifte

På trods af søndagens 1-4-nederlag mod Brøndby og dennes flotte comeback i indeværende sæson fastholder Jens Stryger Larsen, at sommerens klubskifte til FC Nordsjælland var det rigtige for ham.

- Jeg søgte nye udfordringer, og jeg ville lære fodboldspillet at lære på en ny måde, og som jeg så det, kunne FC Nordsjælland udvikle mig endnu bedre til det.

- Man kan sige, at det er flot af Brøndby at komme så stærkt tilbage efter en katastrofal sidste sæson, men jeg fortryder på ingen punkter mit klubskifte, siger han.

De højlydte bemærkninger og sange fra Brøndbys tilhængere er heller ikke noget, der ifølge Jens Stryger Larsen selv fik betydning for hans præstation på banen.

- Jeg ville da have været skuffet, hvis Brøndbys fans havde været ligeglade med, at jeg skiftede, fordi så havde de været ligeglade med, at jeg har været i klubben. Det er jo, hvordan man tolker det, og jeg tolker det på en positiv måde, siger han.

- Jeg havde forventet det i forhold til de kampe, vi har spillet i Farum, hvor jeg også måtte høre på diverse smædesange, så det var noget, som jeg var forberedt på.

- Hvis Brøndbys fans føler, at de skal synge nogle sange om mig, så må de jo gøre det, men det er ikke noget, der påvirker mig eller mit spil, siger højrebacken.

Jens Stryger Larsen var mere end uheldigt involveret i to af Brøndbys mål i søndagens kamp.

Han kom generelt på en hård opgave over for den hurtige dobbelte målscorer Riza Durmisi, og senere betød en forfejlet clearing, at bolden landede for fødderne af Christian Nørgaard, der kvitterede med en scoring.

1-4-nederlaget bygger videre på en elendig udebanestatistik for Farum-klubben, der i nuværende sæson har set bolden gå i eget mål 22 gange, mens man selv kun har scoret seks mål.

Det betyder samtidig, at FC Nordsjælland kun har fået fire point med sig fra 10 udebanekampe.

Jens Stryger Larsen mener ikke, at hjemmebaneforholdene med kunststofgræs har betydning for holdets præstation på udebane.

- Jeg vil ikke sige, at kunststofbanen derhjemme har nogen betydning for, hvordan vores udekampe er blevet. I kampen mod Brøndby var vi simpelthen bare for uskarpe, og det er noget, som vi må arbejde hårdt på, siger han.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip