Stryger utilfreds med Brøndbys udspil

Han er den i den nuværende Brøndby-trup, der har spillet flest kampe. Og Jens Stryger Larsen er kun 22 år. Det fortæller lidt om svingdøren i BIF, men også meget om Larsens betydning for klubben. Det bliver dog nok ikke til mere end de 106 kampe, som han er noteret for. 

Jens Stryger Larsens kontrakt udløber 1. juli, og da han torsdag mødte op til første træningsdag på Vestegnen, var hans agent i fuld gang med at arbejde for at få ham til udlandet.

For selv om Brøndby har meldt ud, at man vil strække sig langt for at forlænge med Stryger, kan midtbanespilleren ikke tage BIFs udspil seriøst. Han betragter det faktisk slet ikke som noget tilbud.

- Min agent har været i dialog med dem. Jeg har ikke rigtigt fået noget tilbud fra Brøndby. Eller jeg vil i hvert fald ikke kalde det, de er kommet med, for konkret. Ikke noget, jeg kan forholde mig til, siger Jens Stryger Larsen.

Det vil sige, at det tilbud, BIF er kommet med til dig, ikke er godt nok? Er det rigtigt forstået?

- Ja, det er rigtigt forstået.

Hvordan har du det med det?- Det har jeg det fint nok med. Jeg har hele tiden sagt, at jeg ikke har og ikke vil lukke nogen døre i BIF. Ellers stod jeg heller ikke til træning her i dag. Jeg er her til træning, fordi at dette stadig er mit arbejde de næste to ugers tid, og jeg vil gerne udføre det arbejde, jeg får mine penge for, siger Larsen.

Ole Bjur, der er sportschef i BIF indtil 1. juli, fortæller, at Stryger-lejren med agent Allan Bak Jensen i spidsen stadig ikke har svaret på det første tilbud.

- Vi har gennem lang tid forsøgt at forlænge med Jens, fordi det er vores vurdering, at BIF er det rigtige sted for Jens at fortsætte sin karriere, for han stadig i en fase, hvor han udvikler sig. Derfor håber jeg, at han beslutter sig for at sætte sig ved forhandlingsbordet for at se, om vi kan blive enige, siger Bjur.

Larsen siger, at det tilbud, han har fået fra BIF, ikke er godt nok. Har I ikke strakt jer langt nok?- Det har jeg så ikke hørt fra Jens selv. Men jeg ved da, at vi har lagt et udspil, og det mangler vi faktisk stadig svar på fra Jens og hans agent. Det tilbud lagde vi allerede for fem måneder siden, siger Bjur.

Ifølge sporten.dks oplysninger forsøger Brøndby nu en sidste gang på at få Stryger-lejren til forhandlingsbordet. Men alt tyder nu på, at Jens Stryger Larsen skriver under med en ny klub i den nærmeste fremtid. Han har tilbud på bordet, og et skifte kan ske fra dag til dag.

- Jeg har nogle konkrete tilbud lige nu fra både ind- og udland, som jeg skal forholde mig til. Det er helt konkret fra Holland, Belgien, Tyskland og Spanien. Det er da dejligt at vide, at der er tilbud at forholde sig til, så man ved, hvad der skal ske efter 1. juli, siger Larsen, der ikke kan sige, hvornår tingene falder på plads.

- Det kan ske på meget kort tid. Men det ville være rart at få sin fremtid på plads så hurtigt som muligt. Men jeg tager heller ikke forhastede beslutninger. Jeg har stadig stor tålmodighed og is i maven med hensyn til at træffe den rette beslutning, siger Larsen.

Dagens Gossip