Studenterhuset skal have nyt navn

Studenterhuset Klostret er gemt i et hjørne i midtbyen, historien bag navnet Klostret er glemt, og logoet kan sagtens appellere mere. Nu er tiden inde til fornyelse, mener Business Kolding.

For at optimere synergien mellem de mange grupper af brugere fra ind- og udland og øge fokus på studiemiljøet har Studenterhuset udskrevet en relanceringskonkurrence om nyt navn, visuel identitet og logo. Koldings designinteresserede og studerende opfordres til at deltage.

- Det nye navn skal være internationalt tilgængeligt, indbegrebet af ungdoms- og studiemiljø i Kolding og selvfølgelig være lækkert og bidrage til trække flere studerende til Kolding, fortæller Line Hansen, Business Koldings projektleder for Studiebyen Kolding.

Studenterhuset er del af ungdomsmiljøet med skaterbanen, multibanen og graffititunnellen. Mange lokale og internationale studerende netværker i studenterhuset.

En forening for internationale studerende, Kolding Student Community, blev dannet i foråret. De internationale studerende kalder huset The Student House, som også er en årsag til ønsket om nyt navn. Ved relanceringen lægges Studenterhuset Klostret og Kolding Student Community i øvrigt sammen.

Juryen er repræsentanter for studie- og erhvervslivet. Deltager med det bedste forslag vinder en Surfact RT tablet fra Microsoft.  Bud sendes til [email protected] senest den 14. februar 2014 klokken 12.00. Vinderen offentliggøres til relanceringsfesten på Studenterhuset Klostret den 1. marts.

Fakta

Klostret er Koldings fælles studenterhus. Bag huset står frivillige fra de videregående uddannelser i Kolding. Huset ligger i en gammel biograf centralt placeret i Kolding midtby ved bybusterminalen.

Dagens Gossip