Studerende udvikler nye produkter sammen med Lego

25 studerende på IBA i Kolding skyder det nye studieår i gang med et intensivt tre uger langt innovationsprojekt med Lego i Billund. De unge fra entrepreneur- og designmanageruddannelsen skal blandt andet opleve, hvordan Lego arbejder med at udvikle legetøj til børn og selv bidrage med nye idéer.

IBA International Business Academy samarbejder med Lego om et innovationsprojekt for fjerde gang, men det er første gang, parterne har tre uger til rådighed, fortæller lektor Gitte Bruun.

- Med projektet her skaber vi et endnu tættere bindeled mellem undervisning, forskning og arbejdet i en virksomhed. Vi kan komme i dybden på en helt anden måde, siger hun og fortsætter:

- Jeg glæder mig til at opleve de studerende reflektere og forhåbentlig få sig nogle aha-oplevelser, når de omsætter deres viden til praksis. Jeg er ikke i tvivl om, at projektet giver dem en ballast og selvtillid, de kan bruge fremover i deres karriere.

Tæt på virkeligheden

Hos Lego ser senior concept manager Søren Lethin frem til parløbet med IBAs unge hjerner fra entrepreneur- og designmanageruddannelsen, som blev skabt for kun et år siden.

- Vi har før arbejdet sammen med succes, og så er den nye uddannelse her en rigtig spændende kombination. Det er vigtigt for os, at de får stillet en opgave, der er så tæt på vores virkelighed som muligt. Det gør det mere interessant for de unge og tusind gange mere brugbart for os at engagere os i, siger han.

Forud for besøg på Lego skal de unge i marken og indsamle viden om, hvordan børn leger med duplo-klodser og sætte sig ind i, hvad forældrenes holdning er til legetøjet.

Søren Lethin håber på, at projektet munder ud i nye idéer til koncernen.

- Jeg forventer ikke nødvendigivs et guldæg, men gode betragtninger, som kan inspirere og måske ændre vores måder at arbejde på.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip