Studievært bliver kommunikationschef i Sønderborg

Studievært Martin Skovmand forlader TV Syd og bliver ny kommunikationschef hos Sønderborg Kommune. Han starter i stillingen 1. marts.

Martin Skovmand, 44 år, er født og opvokset i Sønderborg. Han er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus i 1999 med en overbygning fra Columbia University i New York i 2000.

Han har erfaring med at arbejde i en politisk organisation, idet han har været pressechef i henholdsvis Kulturministeriet og erhvervsorganisationen Landbrug&Fødevarer. Han har desuden været studievært og redaktør på flere programmer i TV2 og DR, blandt andet Deadline og P1 Debat.

- For mig er det en drøm at vende tilbage til Sønderborg – jeg er en rigtig hjemmefødning. Byen og kommunen har det hele, den bobler af kreativitet og iværksætteri, og jeg glæder mig til at være med til at markere den og dens fyrtårns-projekter endnu tydeligere på både Danmarks- og verdenskortet. Vi har masser af gode historier at fortælle, og det skal vi gøre godt, men vi har også udfordringer, som vi i fællesskab skal kommunikere os frem til gode løsninger på, siger Martin Skovmand.

Martin Skovmand bliver i Sønderborg Kommune leder af Kommunikationsafdelingen, som varetager kommunens eksterne og interne kommunikation - blandt andet i form af annoncer, foldere og anden synliggørelse af kommunens tilbud til borgerne, pressearbejde, servicering af byråd og direktion samt løbende opdatering af både hjemmeside, Facebook og Insite, som er kommunens interne kommunikationslinje mellem de cirka 6.500 medarbejdere.

Dagens Gossip