Stuhr Ellegaard vil avancere efter svensk skuffelse

Europa League-gruppespillet er en tiltrængt mulighed for oprejsning for fodboldklubben Elfsborg, der har skuffet i Allsvenskan i denne sæson.

Det siger klubbens danske målmand, Kevin Stuhr Ellegaard.

- Kampen er rigtig vigtig for Elfsborg, siger målmanden til klubbens hjemmeside.

De endnu regerende svenske mestre, der i aften tager imod Esbjerg, ligger blot på sjettepladsen i ligaen og har for længst mistet muligheden for at forsvare det svenske guld.

- Det har ikke været den bedste sæson i ligaen, så nu føles det som om, at vi har mere tilbage, og det har vi ved at spille os videre fra gruppespillet, siger Kevin Stuhr Ellegaard.

Klubben fra Borås har kurs mod den dårligste placering i otte år i Allsvenskan.

For lidt over tre uger siden blev cheftræner Jörgen Lennartsson fyret, og i første omgang er hans job blevet overtaget af Klas Ingesson, der var ungdomstræner i Elfsborg.

Den tidligere svenske landsholdsspiller har foreløbig ført klubben til fire point i to kampe i ligaen samt et 1-1-resultat hjemme mod belgiske Standard Liege i Europa League-gruppespillet.

Elfsborg har kun det ene point efter de første to kampe i gruppe C, så Klas Ingesson ved godt, hvad missionen er før kampen mod Esbjerg i Borås Arena.

- Vi går efter sejren. Vi er her ikke for at spille uafgjort eller noget andet.

- Esbjerg er et godt hold. Vi skal gøre det, vi skal gøre, så matcher vi dem. Men gør vi ikke det, så bliver det hårdt. Vi skal først og fremmest lave mål, det har vi ikke været så gode til, siger træneren.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip