Sturridge redder point til Liverpool i vildt lokalbrag

Daniel Sturridge reddede et enkelt point for Liverpool, der lørdag eftermiddag fik 3-3 med hjem fra lokalbraget mod Everton i Premier League.

To minutter før slutfløjt headede indskifteren bolden i mål efter et frispark.

Liverpool med Daniel Agger i midterforsvaret styrede ellers mod et nederlag, efter at hjemmeholdets Romelu Lukaku med to scoringer i de sidste 20 minutter havde bragt Everton i front med 3-2.

Kampen var særdeles afvekslende med højt tempo og masser af chancer i begge ender.

Et hårdt presset Liverpool-mandskab fik en drømmestart, da bolden havnede hos Philippe Coutinho efter et hjørnespark. Brasilianeren fik kontrol over bolden og sparkede gæsterne på 1-0.

Der gik dog ikke mange minutter, før hjemmeholdet slog tilbage i den intense forestilling på Goodison Park.

Daniel Aggers makker i midterforsvaret, slovakiske Martin Skrtel, fik ikke headet en frisparksbold væk, og så kunne Kevin Mirallas pande bolden i mål til 1-1.

Liverpool genetablerede føringen efter små 20 minutter, da Luis Suarez drejede et frispark ind helt ude ved stolpen til 2-1. En fremragende scoring af uruguayaneren, der ellers ikke gjorde meget væsen af sig i kampens indledning.

Mens gæsterne længe forsøgte at forsvare føringen, så pressede Everton hårdt på for at få kampens næste mål.

Liverpool-keeper Simon Mignolet gjorde det fremragende i flere sekvenser. Han vandt blandt andet et par farlige en-mod-en-dueller over for Gerard Deulofeu og Romelu Lukaku.

20 minutter før slutfløjt måtte gæsterne dog kapitulere for Evertons pres. Et frispark fra Lukaku blev i første omgang afværget, men bolden fandt tilbage til den belgiske angriber, som umarkeret kunne udligne til 2-2.

Romelu Lukaku var dog ikke færdig, og 10 minutter senere viste han enorm springkraft, da han afviste Glen Johnson og Jon Flanagan i Liverpools forsvar og headede et hjørnespark i mål til 3-2.

Daniel Sturridges udligning til 3-3 i slutfasen betyder, at Liverpool på Premier Leagues andenplads nu har 24 point efter 12 kampe, mens Everton har 21 point.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip