Sturridge redder point til Liverpool i vildt lokalbrag

23/11/2013

Daniel Sturridge reddede et enkelt point for Liverpool, der lørdag eftermiddag fik 3-3 med hjem fra lokalbraget mod Everton i Premier League.

To minutter før slutfløjt headede indskifteren bolden i mål efter et frispark.

Liverpool med Daniel Agger i midterforsvaret styrede ellers mod et nederlag, efter at hjemmeholdets Romelu Lukaku med to scoringer i de sidste 20 minutter havde bragt Everton i front med 3-2.

Kampen var særdeles afvekslende med højt tempo og masser af chancer i begge ender.

Et hårdt presset Liverpool-mandskab fik en drømmestart, da bolden havnede hos Philippe Coutinho efter et hjørnespark. Brasilianeren fik kontrol over bolden og sparkede gæsterne på 1-0.

Der gik dog ikke mange minutter, før hjemmeholdet slog tilbage i den intense forestilling på Goodison Park.

Daniel Aggers makker i midterforsvaret, slovakiske Martin Skrtel, fik ikke headet en frisparksbold væk, og så kunne Kevin Mirallas pande bolden i mål til 1-1.

Liverpool genetablerede føringen efter små 20 minutter, da Luis Suarez drejede et frispark ind helt ude ved stolpen til 2-1. En fremragende scoring af uruguayaneren, der ellers ikke gjorde meget væsen af sig i kampens indledning.

Mens gæsterne længe forsøgte at forsvare føringen, så pressede Everton hårdt på for at få kampens næste mål.

Liverpool-keeper Simon Mignolet gjorde det fremragende i flere sekvenser. Han vandt blandt andet et par farlige en-mod-en-dueller over for Gerard Deulofeu og Romelu Lukaku.

20 minutter før slutfløjt måtte gæsterne dog kapitulere for Evertons pres. Et frispark fra Lukaku blev i første omgang afværget, men bolden fandt tilbage til den belgiske angriber, som umarkeret kunne udligne til 2-2.

Romelu Lukaku var dog ikke færdig, og 10 minutter senere viste han enorm springkraft, da han afviste Glen Johnson og Jon Flanagan i Liverpools forsvar og headede et hjørnespark i mål til 3-2.

Daniel Sturridges udligning til 3-3 i slutfasen betyder, at Liverpool på Premier Leagues andenplads nu har 24 point efter 12 kampe, mens Everton har 21 point.