Stuttgart taber point efter Kvists brøler

20/10/2013

Den danske landsholdsspiller William Kvist kommer formentlig ikke til at tænke tilbage på udekampen mod Hamburg med særligt stor glæde.

Godt nok slap hans klub Stuttgart fra søndagsbesøget i den nordtyske by med 3-3, men Kvist var med et dobbeltkiks impliceret i hjemmeholdets 1-1-mål midtvejs i første halvleg.

Maxim havde forinden bragt gæsterne i front efter blot tre minutter, inden Kvist indtog en ærgerlig hovedrolle i den anden ende.

Først mistede han bolden på et farligt sted lige uden for eget straffesparkfelt, og derefter faldt han, da han forsøgte at rette op på boldtabet.

Det betød, at Tolgay Arslan fik masser af tid til at spille Pierre-Michel Lasogga fri til 1-1-scoringen.

Stuttgart-spillerne havde dog rigelig mulighed for at vinde kampen trods Kvists bommert.

Tre gange var sydtyskerne foran på Imtech Arena, men hver gang udlignede Hamburg, der har fået nyt mod på tilværelsen under den nye træner, Bert van Marwijk.

Det var trænerens hollandske landsmand Rafael van der Vaart, der sørgede for den pointgivende udligning til 3-3 i anden halvleg, da han blev spillet helt blank med Stuttgarts keeper Thorsten Kirschbaum.

Til slut handlede det for Stuttgart om at holde på det ene point, efter at midterforsvareren Antonio Rüdiger blev præsenteret for det røde kort, da han boksede van der Vaart i maven, mens bolden var langt væk.

Med det ene point rykker Stuttgart op på ligaens ottendeplads med 12 point, mens Hamburg indtager 14.-pladsen med tre point færre.