Styrketræning: Lær teknikken på nettet

Håbefulde teenagere, der ønsker at blive større eller stærkere, søger tit hjælp på internettet, for at finde råd om teknik og udførelse af styrketræningsøvelser.

Dårlige råd og skader
- Jeg observerede at rigtig mange søgte hjælp til korrekt udførsel af styrketræningsøvelser på internettet, specielt på sider som youtube. Ofte er videoerne både dårligt lavet, og udført af personer uden uddannelse, hvis råd i yderste konsekvens kan føre til skader, siger Rasmus Thorup, direktør for Bodylab Nutrition, og fortsætter:

- Jeg besluttede mig derfor for at lave hurtige og gode videodemonstrationer, af et stort udpluk af styrketræningsøvelser. Det er samtidig vigtigt for mig at de bliver forklaret på dansk og af eksperter, siger Rasmus Thorup.

Eksperter laver videoerne
Øvelsesarkivet med styrketræningsøvelser, har mere end 200 videoer  – og der er planer om at lave flere.

- Vi har fået to eksperter til at stå for at lave videoerne, hvilket sikrer en vis kvalitet og sikkerhed i de råd der gives - og samtidig har vi så forsøgt at dække så mange øvelser som muligt, så man stort set kan finde alle tænkelige styrketræningsøvelser, slutter Rasmus Thorup.

Træningskartoteket på bodylab.dk finder du her.

Se eksempel på bodylab.dk øvelses-video nedenfor:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip