Styrt gav Saxo-Tinkoff hård dag i Vueltaen

Polske Rafal Majka, som Saxo-Tinkoff har forhåbninger til i det samlede klassement, mistede kontakten til feltet med de øvrige favoritter efter et styrt på dagens 172,5 km lange etape. Og det betød, at det blev en hård dag på kontoret for Saxo-Tinkoff, forklarer sportsdirektør Fabrizio Guidi.

- Det udviklede sig til en nervepirrende etape for os, da Rafal blev fanget af et styrt, og vi måtte bruge en masse kræfter på at få lukket hullet til første gruppe. Af samme årsag sad vi ikke helt, som vi havde ønsket på den afsluttende stigning, men vi har nu 4 ryttere i top-15, så jeg kan nu alligevel være ganske tilfreds med resultatet. Etapen viser med al tydelighed, at der ikke er nemme dage i Vuelta'en, og at vi hele tiden skal være opmærksomme og holde os fremme, og det er, hvad vi skal forsøge at gøre i morgen, siger Fabrizio Guidi til holdets hjemmeside.

Majka, der blev hjulpet op til hovedfeltet af blandt andre Michael Mørkøv og Nicki Sørensen, fik kontakt med feltet 27 km før mål. Både Majka og Nicolas Roche, som vandt søndagens etape, sluttede få sekunder efter vinderen Chris Horner i en mindre gruppe af forfølgere. Med sejren har veteranen Chris Horner på 41 år overtaget førstepladsen i den samlede stilling.

 

 

Dagens Gossip