Suarez: De næste uger afgør Liverpools titelchance

Skrevet af admin

17/12/2013

Dagens topnyheder

Liverpool har i de seneste mange sæsoner levet en anonym tilværelse i skyggen af de andre traditionelle storklubber i Premier League.

Men meget tyder på, at Merseyside-klubben har fundet melodien i denne sæson. Efter 16 runder ligger Liverpool på andenpladsen og er blot to point efter duksene fra Arsenal.

Men det tætte juleprogram skal først overstås, før man realistisk kan spå om klubbens mesterskabsmuligheder. Det vurderer Liverpools uruguayanske stjerneangriber Luis Suarez.

- Det er endnu for tidligt at sige, men hvis vi kan holde niveauet i de kommende to til tre uger, så kan vi vinde ligaen eller i hvert fald ende i top-fire, siger Suarez ifølge Espn Sport.

- Det er meget vigtigt, at vi koncentrerer os og holder fokus på den næste kamp. Vi ved, at efter Cardiff-kampen (lørdag. red.) kommer to meget, meget store kampe (Manchester City og Chelsea. red.).

Angriberen har høvlet mål ind i de seneste kampe, og han er - på trods af, at han indledte sæsonen med seks dages karantæne - Premier Leagues suveræne topscorer med 17 mål.

Uruguayaneren mener, at hans og holdets succes skal tilskrives klubbens fans, der har bakket op trods de mange skuffelser.

- At komme tilbage og spille på Anfield, hvor jeg efter så mange svære øjeblikke var i stand til at genvinde tilhængernes støtte, var helt utroligt.

- De hjalp mig. Og det var vigtigt for mig, min selvtillid og for min familie.

Der har været rygter om, at større klubber end Liverpool vil kaste snøren ud efter Luis Suarez i det kommende transfervindue. Men angriberen understreger selv vigtigheden i, at klubben holder på sine spillere.

- Det er meget vigtigt, at vi holder sammen på holdet. Hvis ikke Liverpool har gode spillere, så kan jeg ikke fastholde mit niveau.

/ritzau/