Suárez klar til noget større end Liverpool

Bayern München og Juventus er blandt de klubber, der har vist interesse i at få fingre i Suárez, og ifølge engelske The Guardian har også Manchester City-manager Roberto Mancini luftet sin interesse, efter at angriberen at meddelt, at  hvis et andet hold, der har bedre udsigt til at deltage i europæiske klubturneringer skulle stikke følere ud, er de meget velkomne.

Med 29 mål i 40 kampe for Liverpool har Suárez sit CV som angriber i orden, og der vil derfor nok blive kamp om at sikre hans underskrift, selv om uruguayaneren har kontrakt med Liverpool til 2017l

- Jeg er meget glad for at være i Liverpool, men i fodbold ved man aldrig, siger Luis Suárez ifølge Liverpool Echo i forbindelse med sin deltagelse på Uruguays landshold, der fredag skal møde Paraguay i en VM-kvalifikationskamp.

- En spillers ambitioner er altid tilstede. Ambitionen om at spille for eliteholdene er der altid. Jeg er på et hold i verdensklasse i Liverpool. Men vi må erkende, at vi har fået en ny manager, som vil indføre en filosofi og spillestil, som spillerne forsøger at adoptere så godt de kan. Og vi må håbe, at det bærer frugt næste år.

- Hvis et andet hold melder sig med med bedre udsigt til deltagelse i internationale klub-turneringer, og som gerne vil have mig, er de velkomne. Så vil vi tale med klubben. Og vi vil finde ud af, om jeg vil rejse, eller om jeg ikke vil rejse, siger Luis Suárez.

For en måned siden sagde Liverpools manager Brendan Rodgers ellers efter personlige samtaler med uruguayanerens agent, at han var overbevist om, at Suárez ville blive i Liverpool, selv om Liverpool missede kvalifikationen til Europa.

Suárez kom til Liverpool fra Ajax i januar 2011 for 23 mio. pund (ca 200 mio. kr.).

Dagens Gossip