Suarez mener Liverpool bryder aftale

For første gang, siden Liverpool FC bekræftede, at man havde modtaget - og straks afvist - et bud fra Arsenal på Suarez, udtaler hovedpersonen sig nu selv. Efter lang tids tavshed, åbner Suarez op, og budskabet er klart: Han vil væk fra klubben.

- Lad mig gå - præcis som I lovede mig, Liverpool. Klubben og jeg aftalte, at jeg kunne skifte klub, hvis ikke vi kvalificerede os til Champions League, siger Suarez i et stort interview til den engelske avis The Guardian.

Desuden påstår Luis Suarez, at han sidste sommer fik skrevet en klausul ind i sin kontraktforlængelse. En klausul, som skulle sikre, at hvis Liverpool missede kvalifikationen til Champions League, kunne han skifte, så længe klubben modtog et bud på 40 millioner pund eller derover. Klubben afviser, at man har indgået sådan en aftale, og man har afvist Arsenals bud på præcis 40 millioner og en enkelt pund. Derfor er Suarez nu klar til at tage sagen til retten.

- Sidste år havde jeg chancen for at skifte til en stor europæisk klub. Jeg blev kun i den overbevisning, at hvis vi glippede kvalifikationen til Champions League, kunne jeg forlade Liverpool, fastslår Suarez og forsætter:

- Jeg gav absolut alt for klubben sidste sæson, men det var ikke nok til at komme i top-4. Det eneste, jeg beder Liverpool om, er at holde vores aftale.

Sagens helt store konflikt er altså den klausul, som Suarez hævder findes, men som Liverpool FC blankt afviser skulle eksistere. Suarez fortæller også, at han er klar til at få sagen testet. I første omgang hos Premier League og så eventuelt i retten.

Han siger, at han har den engelske spillerforenings fulde opbakning i sagen. Klubben er lige så klar i sin retorik. Desværre for Suarez har den en stik modsat opfattelse af sagen.I Norge, hvor Liverpool FC onsdag spiller træningskamp mod Vålerenga, fortæller klubbens ejer, John W. Henry, at man ikke ønsker at sælge:

- Jeg forstår ikke, hvorfor folk bliver ved med at spørge os, om vi ønsker at sælge vores bedste spillere. Fordi det gør vi ikke. Vi kan lide at købe - ikke at sælge, fastslår amerikaneren.

Suarez er ikke rejst med truppen til Norge, men ligesom flere andre fraværende Liverpool-profiler, er det tilsyneladende på grund af småskader. Den danske landsholdsanfører Daniel Agger er heller ikke rejst med til træningskampen.

Liverpools manager Brendan Rodgers bekræfter, at Suarez er småskadet og derfor er blevet hjemme. I samme moment slår han endnu en gang fast, at han ikke ønsker at se sin stjernespiller forlade klubben:

- Jeg fortæller jer det samme, som jeg har sagt hele sommeren - han er fantastisk spiller. Vi har modtaget to bud fra én klub (Arsenal), men buddene har ikke været i nærheden af hans markedspris.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip