Suarez og Neymar sender Barcelona op på siden af Real

31/10/2015

Real Madrid var kun alene i spidsen for Primera Division i nogle timer lørdag.

Så vandt FC Barcelona 2-0 ude over Getafe og lagde sig op på siden af ærkerivalen med 24 point for ti kampe.

Real Madrid fører dog ligaen i kraft af en markant bedre målscore.

Luis Suarez og Neymar scorede et mål i hver halvleg, og Barcelona-holdet beviste endnu en gang, at holdets skadede superstjerne Lionel Messi kan undværes, i hvert fald mod de lidt mindre hold.

Der var spillet 37 minutter af kampen, da Luis Suarez modtog en smart aflevering fra Sergi Roberto.

Suarez trak sig fri og viste sine kliniske evner som afslutter, da han scorede for ottende gang i denne sæson og bragte mestrene foran 1-0.

Efter knapt en times spil faldt 2-0-scoringen, denne gang efter en hurtig Barcelona-omstilling.

Målmand Claudio Bravo kastede bolden ud til Sergi Roberto, der rykkede frem i højre side.

Han sendte en høj diagonalaflevering frem til en helt umarkeret Neymar, der helflugtede bolden i jorden og ind i netmaskerne.

Det var brasilianske Neymars niende sæsonmål i ligaen, og han bragte sig dermed alene i front på ligaens topscorerliste.