Suarez raser over manglende jokerrolle i Copa America

Skrevet af admin

10/06/2016

Dagens topnyheder

For første gang siden 1997 kommer Uruguay ikke videre fra den indledende gruppe ved Copa America.

Natten til fredag dansk tid tabte holdet også sin anden kamp i turneringen, da det blev 0-1 mod Venezuela.

Ligesom i nederlaget på 1-3 til Mexico skete det uden Barcelona-stjernen Luis Suarez på banen.

Han var ramt af en skade og var derfor placeret på bænken. Men der var han ikke tilfreds med at sidde, da Uruguay fredag jagtede et comeback i anden halvleg mod Venezuela.

Suarez varmede op i håbet om at blive skiftet ind til en jokerrolle, men da han erfarede, at træner Oscar Tabarez ikke havde i sinde at sende ham på banen, gestikulerede Suarez foran sin træner, der forsøgte at dysse ham ned.

Suarez satte sig demonstrativt ned, mens han hamrede sin knytnæve ind i spillerboksen og sparkede sine støvler af, så den ene af dem røg ind på banen.

Efter kampen tog Oscar Tabarez udbruddet med ro og henviste til, at Suarez slet ikke var klar til at spille.

- Luis Suarez fik en fridag i dag. Han er ikke klar til at spille. Jeg er ligeglad, om han er sur, hvilket jeg ikke ved, om han er. Han har ikke sagt noget til mig.

- Men han havde en omfattende muskelskade for 18 dage siden, og vi ønsker Suarez, når han er klar, siger Tabarez med henvisning til forestående VM-kvalifikationskampe.

Træneren ærgrede sig over, at Uruguay allerede efter to kampe er ude af turneringen.

- Venezuela fortjente at vinde. Jeg er overrasket. Jeg kender mine spillere godt og stoler stadig på dem, men de spillede ikke en god kamp i dag, siger træneren.

/ritzau/