Suarez sikrer Barcelona revanche mod Athletic Bilbao

23/08/2015

FC Barcelona kom godt i gang med den nye sæson i Primera Division.

I søndagens udekamp mod Athletic Bilbao, der i sidste uge blæste netop FC Barcelona ud af banen med 4-0 i den spanske Super Cup, sad mesterholdet tungt på spillet gennem hele kampen og vandt med 1-0.

Hele 65 procent af tiden havde gæsterne bolden, men uden at det kastede mange store muligheder af sig i de første 45 minutter.

Efter godt en halv time kom FC Barcelona alligevel tæt på, da Luis Suarez lidt unødvendigt blev nedlagt i feltet, hvilket fik dommer Carlos del Cerro til at pege på straffesparkspletten.

Lionel Messi brændte dog fra 11 meter med et fladt spark til højre for Gorka Iraizoz, som målmanden reddede flot.

Efter pausen fortsatte Barcelona dominansen, og efter knap 55 minutter gjorde Luis Suarez det, som Lionel Messi ikke kunne klare i første halvleg - passerede Gorka Iraizoz.

Den kontroversielle angriber helflugtede et hårdt indlæg fra Jordi Alba i nettet til 1-0.

Efterfølgende havde hjemmeholdet et par muligheder, der dog aldrig for alvor blev farlige, og så tog FC Barcelona i stedet alle tre point og sikrede sig en god start på den nye sæson.

Sejren sender mesterholdet op på en delt førsteplads med Atletico Madrid og bysbørnene fra Espanyol, der også begge vandt første kamp med 1-0.

Real Madrid spiller klokken 20.30 sin første ligakamp i denne sæson ude mod oprykkeren Sporting Gijon.