Suarez sikrer Uruguay point efter brasiliansk chokstart

26/03/2016

Luis Suarez fejrede natten til lørdag dansk tid sin tilbagevenden til Uruguays landshold ved at score et enkelt mål i VM-kvalifikationskampen mod Brasilien.

Kampen endte 2-2, og dermed fastholder Uruguay sin andenplads i den sydamerikanske kvalifikationspulje.

Næsten to år er gået, siden Suarez bed italieneren Giorgio Chiellini i en kamp under VM i sommeren 2014. Forseelsen kostede Suarez en karantænedom på fire måneder, men først nu er Suarez tilbage på landsholdet.

Uruguay havde vundet tre af holdets fire foregående VM-kvalifikationskampe uden sin stjernespiller, men holdet fik en rædselsfuld start mod Brasilien.

Knap var spillet sat i gang, før Douglas Costa bragte hjemmeholdet foran. Og scoringen i første minut blev fulgt op af Renato Augusto, der i det 26. minut gjorde det til 2-0 til Brasilien.

Seks minutter senere lykkedes det Edinson Cavani at reducere for Uruguay, og tre minutter inde i anden halvleg udlignede Luis Suarez til slutresultatet 2-2.

Efter fem spillerunder er Uruguay med ti point på andenpladsen i VM-puljen, hvor de fire øverste kvalificerer sig direkte til VM i Rusland i 2018. Ecuador er etter med 13 point, mens Brasilien, Paraguay og Argentina alle har skrabet otte point sammen.