Suarez skal stå skoleret efter bid på modstander

Og sidst men ikke mindst bed Premier Leagues topscorer Chelseas Branislav Ivanovic - en handling, der burde have ført til det røde kort, men dommer Kevin Friend så ikke, at sydamerikaneren havde tænderne lovligt langt fremme.

Det betyder dog ikke, at Luis Suarez slipper for videre tiltale.

For det engelske fodboldforbund (FA) tager selv hændelsen op takket være tv-billederne, og dermed risikerer Luis Suarez en lang karantæne. Det skriver Sky News på sin hjemmeside.

Det er her værd at være opmærksom på, at det ikke er første gang, Luis Suarez har vist tendenser i denne retning. Tilbage i sin tid i Ajax fik han tilnavnet "Kannibalen fra Ajax" efter at have bidt Otman Bakkal fra PSV Eindhoven i skulderen. Det kostede dengang syv kampes karantæne.

Desuden fik Luis Suarez i sidste sæson otte kampes karantæne efter racistiske kommentarer mod Manchester Uniteds Patrice Evra.

Liverpools manager, Brendan Rodgers, ville ikke umiddelbart kommentere hændelsen.

- Jeg skal se det på tv først, førend jeg kommer med nogen udtalelser, sagde Brendan Rodgers ifølge BBC.

Men uden at nævne Suarez direkte sagde Brendan Rodgers trods alt ifølge Daily Mirrors udsendte:

- Ingen spiller er uundværlig her i klubben - uanset hvor god han tror, han er.

Chelseas manager, den tidligere Liverpool-boss Rafael Benitez, sagde han ikke havde set det. Det havde målmand Petr Cech heller ikke, men han sagde om det:

- Jeg fik det fortalt bagefter, og det er overraskende. Suarez laver altid små skub og frispark, men det her... Jeg så Branislavs reaktion, og han var slet ikke glad.  

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip